Beschrijving
Parelhoenfilet met gegrilde wortel, trostomaatjes en crème van bataat, wedges met rozemarijn
Traiteur Antwerpen : Party Services
Catering Receptie – barbecue – buffet – diner – walking dinner
Bestellen
Gelieve uw bestelling minimum 48 uur op voorhand door te geven.
Voor de kerstdagen uiterlijk op 20 december en voor het eindejaar uiterlijk op 27 december
Heb je toch nog een last-minute bestelling, of heb je vragen, bel Peter dan even op 0475/82.45.92.
Betalen
Je kan op 3 manieren betalen:
Online met bancontact (aanbevolen)
Op voorhand per bankoverschrijving
Cash bij afhaling of levering (gelieve in dit geval gepast geld te voorzien)
Hoe ontvangt u onze gerechten?
Koude gerechten worden serveerklaar aangeboden op luxueuze wegwerpbordjes.
Warme gerechten worden koud in wegwerp aluminium bakjes geleverd, en dienen nog opgewarmd te worden.
U krijgt een handleiding hiervoor mee, we maken het zo eenvoudig mogelijk.
Afhalen - Leveren
Afhalen kan in onze centrale keuken aan de Heirbaan 66 in Mortsel, of in ons pick-up point aan de Italiaanse Hoevelaan 78 in Stabroek.
Donderdag 10.00 - 18.00u
Vrijdag 10.00 - 18.00u
Zaterdag 10.00 - 14.00u
Zondag 10.00 - 14.00u
Leveren is in onderstaande gemeenten mogelijk tussen 10.00 en 13.00u en is gratis voor bestellingen vanaf € 250.
Voor kleinere bestellingen worden volgende kosten aangerekend. (incl. BTW)
Zone A: € 10,00 : Mortsel
Zone B: € 12,50 : Borsbeek, Berchem, Boechout, Kontich, Edegem, Hove
Zone C: € 15,00 : Wommelgem, Wijnegem, Deurne, Borgerhout
Zone D: € 15,00 : Schilde, Schoten
Zone E: € 15,00 Brasschaat, Kapellen, Ekeren, Merksem, Stabroek, Hoevenen