Traiteur huwelijk

Traiteur huwelijk

Je huwelijk is een bijzondere dag in je leven waar je lang naar uitkijkt, die je lang op voorhand tot in de fijnste details plant. En je wil natuurlijk dat alles volgens dat plan verloopt.
Laat daarom niets aan het toeval over, neem geen risico en vertrouw uw feest toe aan Party Services catering en traiteur.
Wij zorgen ervoor dat je deze belangrijke dag onbezorgd kan beleven, en dat je er ook zelf van kan genieten!

Bekijk hier alvast onze voorstellen, of bekijk onze foto’s.

Van receptie tot dessert

Party Services catering en traiteur heeft bijna 30 jaar ervaring in catering van de meest uiteenlopende evenementen. Trouwfeesten zijn daar een belangrijk onderdeel van. Het eten blijft naast alle andere aspecten van je huwelijk misschien wel dé belangrijkste factor voor een geslaagd feest. En daar staan wij garant voor!

De voorbereidingen van uw huwelijksfeest gebeuren in onze centrale keuken in Mortsel bij Antwerpen. De afwerking gebeurt dan weer op de door u gekozen locatie. Dat kan bij u thuis zijn, in een van de beschikbare zalen of in een luxe-tent. Want niet alleen het eten verzorgen wij voor u, ook tenten kunnen via ons geplaatst worden, we werken hiervoor dan samen met de beste tentenbouwers uit de streek. Hetzelfde geldt voor de aankleding ervan. Meubilair, licht en geluid. Hiervoor hebben we onze vaste partners. Stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied.

Welke formule u ook kiest, een receptie gevolgd door een diner aan tafel. Een dessertenbuffet met aansluitend een dansfeest. Een walking dinner met daarna een midnight-snack. Alles is mogelijk, Op deze website tonen we slechts voorbeelden, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag gerust een offerte op maat aan.
Dit kan via het 
contactformulier, of bel ons op 03/644.84.60 

Graag maken we een persoonlijke afspraak om in detail de mogelijkheden voor uw feest te bespreken.

Huwelijk
Traiteur huwelijksfeest
Huwelijk-3