Maak uw keuze in bovenstaand menu.

Wenst u een klassieke barbecue, waarbij we vlees en vis grillen op traditionele houtskool gestookte barbecues? Dan vindt u hier zeker wat u zoekt. Maar ook als het wat moderner mag zijn. Onze grill-chefs kunnen u ook culinair verwennen met wat lekkers vanop de Ofyr. Dé nieuwe manier van outdoor-cooking! Bovendien brengen we hiermee het show-cooking aspect naar een ‘next level’. (Voor zij die het nog niet kennen, een Ofyr is een soort grote vuurschaal met een brede platte rand die gebruikt wordt als bakplaat of plancha)

Bij een barbecue hoeven de gasten ook niet meer per se een vaste plaats aan tafel te hebben. Het kan evengoed als een walking dinner geserveerd worden. In dat geval is een hapjes-formule van de grill een gesmaakte keuze.

Ook in de winter steken we graag onze vuren aan. Met een aangepast vleesassortiment en een groentenbuffet met zowel koude als warme groenten en sauzen.

Bij Party Services besteden we trouwens altijd veel aandacht aan de bijhorende saladbar. Deze kunnen zowel in grote kommen als in individuele porties gepresenteerd worden.

Nadat u een keuze in barbecue-formule hebt kunnen maken, denk dan ook aan de eventuele aanvullingen zoals hapjes, dessert, dranken, meubilair, tent,… Uiteraard kunnen we u ook hier mee helpen.

Voor kleine gezelschappen hebt u wellicht geen personeel van ons nodig. In dat geval kan je je keuze maken uit vlees/vis pakketten en een saladbar in onze webshop.

Wil je verschillende voorstellen combineren? Ook dat kan! Op deze website tonen we slechts voorbeelden, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag gerust een offerte op maat aan. Dit kan via het contactformulier, of bel ons op 03/644.84.60 
Graag maken we een persoonlijke afspraak om in detail de mogelijkheden voor uw feest te bespreken.