Locaties

Degustatieruimte Party Services

Onze degustatieruimte ligt aan onze centrale keuken in Mortsel, en biedt plaats aan 50 gasten voor uw diner, walking dinner of receptie. Meer info klik hier.

Feestruimte Het Rood

Gezellige feestruimte ten midden van 10HA plantenkwekerij aan de rand van het landelijke Kapellen.
Aan de Roode Hoeve bevindt zich een gezellige feestzaal, dewelke recent werd vernieuwd. Deze is volledig afgestemd op de hedendaagse behoeften en is zeer praktisch ingericht.
In de zomer kan u ook het verlicht buitenterras gebruiken met bijhorende ruime afgesloten tuin.

Tenten

logo intertent

Elegante tentcreaties voor uw evenement

logo ATB

een prachtig assortiment van tenten en eventueel bijbehorende aankleding naargelang uw ideeën en noden

Licht en geluid

Quality Music biedt reeds meer dan 30 jaar succesvolle en budgetvriendelijke totaaloplossingen in geluid- licht en video voor zowel privé als bedrijfs evenementen.

Decoratie


Voor eenvoudige tafeldecoratie zorgen we meestal zelf, als het ietsje meer mag zijn, vertrouw dan op HappyNess. Vanessa staat u bij met creatieve ideetjes voor de decoratie van uw tafel, zaal of tent.

Uw logo gratis hier

Stuur een berichtje via het contactformulier

Evenementenbureaus

Al ruim 15 jaar verrast Cum Laude Events klanten uit de meest uiteenlopende sectoren met kwalitatief hoogstaande evenementen.

Of het nu gaat om de grootschalige lancering van een nieuw product, een bruisende personeelsparty, een sportieve afdelingsuitstap in beperkte kring, een feestelijke openingsreceptie of een zakelijk congres voor een select gezelschap: geen uitdaging is ons te veel.

Klanten overtuigen of uw personeel in de watten leggen: daar maakt een geslaagd evenement het verschil. Van welke bestemming droomt u? The Event Pilots vinden er een weg naartoe. Met een vliegende vaart, natuurlijk.

logo herculean

Onvergetelijke ervaringen creëren via events, workshops, welzijnstrajecten, familiedagen, teambuilding events, CSR programma’s, bedrijfsdagen en merkactivatie campagnes. Dit alles ondersteund door een geweldig platform.

Uw logo gratis hier

Stuur een berichtje via het contactformulier