Koude voorgerechten    
BTW in 
BTW ex
Trio van garnalen: kroketje, bisque en tomaat garnaal new-style
11,50
12,88
Gerookte zalm  en forelfilet met mierikswortel, rode ui, gemarineerde slaharten en krokante toast
11,50
12,88
Degustatie van voorgerechtjes
 – Pistou van tomaat met noordzeegarnaaltjes
– Carpaccio van warmgerookte eendenborst met geconfijte paprika en een krokantje van sesam
– Terrine van zeebarbeel met prei
11,75
13,16
Trio van yellowfintonijn: tartaar, sashimi, kort gebakken
11,50
12,88
Lauwe gerookte zalmfilet met een dillesausje en groene aspergepunten 
12,50
14,00
Terrine van st-jacobsnootjes met kervel en rivierkreeftjes
10,55
11,81
Carpaccio van tonijn met limoen en citroenmelisse
9,75
10,92
Samengestelde salade van scampi’s en lauwe zalm met een mosterd-thijmdressing 
11,90
13,33
Tartaar van gemarineerde zalm met dille en radijsjes
10,90
12,21
Cocktail van grijze garnaaltjes met verse ananas  
9,75
10,92
Rijkelijke variatie van gerookte vis met klassieke garnituur en mierikswortel  
12,50
14,00
Groene salade met gerookte kwartel en gerookte eendenborst
10,90
12,21
Slaatje van ijsbergsla met witloof en gebakken eend, granny smith, walnoten en roquefort
11,90
13,33
Rundecarpaccio met parmezaanse kaas en rucola
9,75
10,92
Pastei van gevogelte met confituur van paprika en roze peper
9,75
10,92
Slaatje van veldsla, rucola en postelein met ganzelever, spekreepjes en balsamicosiroop
15,65
17,53
Salade van lauwe kwartel met mango en frambozen
10,90
12,21
Gandaham met meloen
10,90
12,21
 

 

Soepen
BTW ex
BTW in
Groentenroomsoep van het seizoen
3,75
4,20
Rundsconsommé afgewerkt naar keuze
3,75
4,20
Bisque van garnalen met oude armagnac
4,95
5,54
Bisque van kreeft
4,95
5,54
Wortelroomsoepje met gerookte paling
4,00
4,48
Kippensoepje met prei en postelein
4,00
4,48
Kippensoepje met curry en kokosmelk
4,00
4,48
Aspergeroomsoep (april-juni)
4,25
4,76
Witloofroomsoep met gebrande amandelen (nov-febr)
4,25
4,76
Tussengerechten (als hoofdgerecht + € 5,00 (5,60 incl. BTW))
BTW ex
BTW in
Op vel gebakken zeebaars met tappenadepuree en ratatouillegroentjes
14,50
16,24
Zonnevis op puree van aardappelen met zongedroogde tomaatjes
13,50
15,12
Kabeljauwhaasje met een hollandaisesaus, tagliatelli en rivierkreeftjes
13,50
15,12
Tongrolletjes met fijne groentjes en Noordzeegarnalen
16,20
18,14
Scampi’s in kreeftensaus
16,20
18,14
Roodbaarsfilet met krokante fijne groenten en een kreeftensausje   
13,50
15,12
Trio van zalm, scampi’s en zeetong met groene aspergepunten
15,15
16,97

Bij elk hoofdgerecht is een aardappelbereiding naar keuze inbegrepen.
De voorgestelde garnituren kunnen gewijzigd worden.
In het seizoen zijn ook alle wildgerechten verkrijgbaar.

Hoofdgerechten
BTW ex
BTW in
Suprème van Mechelse koekoek met Parijse champignons, crème van pastinaak en krokant gedroogde gandaham
18,90
21,17
Jonge Franse duif met savooikool en gerookt buikspek
19,65
22,00
Lamsfilet geparfumeerd met marjolein, met marktverse groentjes en gegratineerde aardappelen
19,65
22,00
Ossehaas van Argentijns rund met saus naar keuze en dagverse groentjes
21,30
23,85
Parelhoenfilet met puree van knolselder en tappenade van zwarte olijven
18,90
21,75
Tournedos met bordelaisesaus, dagverse groentjes
19,15
21,45
Fijne rollade van kalkoen met gandaham en boursinkaas
17,85
19,99
Kalfsnootjes met Keniaanse boontjes en cambozola
21,30
23,85
Ballotine van eend en kalkoen met een zacht roquefortsausje
18,65
20,89
Eendenborst met gecarameliseerd witloof, roze peper en oesterzwammen
19,45
21,78
Paupiette van varken met zongedroogde tomaatjes en pesto
18,65
20,89
Nagerechten
BTW ex
BTW in
Waaier van verschillende desserts
8,00
8,96
Assortiment van bavarois met frambozencoulis
7,50
8,40
Speculaasbavarois met speculaasijs en vanillesaus  
7,00
7,84
Gebakje van bladerdeeg met seizoenfruit en bosaardbeienlikeur
7,00
7,84
Huisgemaakte tiramisu
7,00
7,84
Carpaccio van ananas met cocosijs en limoen 
7,00
7,84
Moelleux van bittere chocolade met vanilleijs
7,00
7,84
Chocoladefonbtein (vanaf 50 personen)
8,00
8,96
Gelegenheidsijs (ijstaart)
6,50
7,28
Gelegenheidsgebak (afhankelijk van het model, prijs vanaf…)
6,50
7,28
Uitgebreid dessertbuffet 
11,50
12,88

Alle vermelde prijzen zijn inclusief  bediening , het gebruik van alle nodige klein tafelmateriaal zoals borden en bestekken, linnen en tafelversiering, eventuele installatie van een keuken en transport (straal 50 km).

Niet inbegrepen: tafels en stoelen

Alle vermelde prijzen zijn geldig vanaf 50 personen, onder de 50 personen wordt een instelkost aangerekend.

van 30 tot 50 personen : € 150,00 (€ 168,00 incl. BTW)
van 20 tot 30 personen : € 250,00 (€ 280,00 incl. BTW)
van 10 tot 20 personen : € 400,00 (€ 448,00 incl. BTW)