Voorbeeldmenu's

Menu aan € 42,00 (€ 47,04 incl. 12% BTW)

Carpaccio van filet d’anvers met gemarineerde artisjok en crème van parmezaan

***

Parelhoenfilet, puree van knolselder, marktverse groentjes, bordelaisesaus

***

Speculaasbavarois met speculaasijs en vanillesaus

Menu aan € 51,50 (€ 57,68 incl. 12% BTW)

Tartaar van gemarineerde zalm met dille en radijsjes

***

Soepje van bloemkool met groene selder en gerookte paling

***

Eendenborst met groene groenten en gabakken Belle de Fontenay aardappel

***

Trio van chocolademousse

 

Menu aan € 61,50 (€ 68,88 incl. 12%BTW)

Gerookte zalm  en forelfilet met mierikswortel, rode ui, gemarineerde slaharten en krokante toast

***

Kabeljauwhaasje met prei en peterselie

***

Lamsfilet geparfumeerd met marjolein, marktverse groentjes en aardappelgratin

***

Moulleux van bittere chocolade met vanileijs

Alle vermelde prijzen zijn inclusief  bediening , het gebruik van alle nodige klein tafelmateriaal zoals borden en bestekken, linnen en tafelversiering, eventuele installatie van een keuken en transport (tot 50 km van onze locatie in Mortsel).

Niet inbegrepen: tafels en stoelen

Alle vermelde prijzen zijn geldig vanaf 50 personen, onder de 50 personen wordt een instelkost aangerekend.

van 30 tot 50 personen : € 200,00 (€ 224,00 incl. 12% BTW)
van 20 tot 30 personen : € 300,00 (€ 336,00 incl. 12% BTW)
van 10 tot 20 personen : € 400,00 (€ 448,00 incl. 12% BTW)

Stel zelf je menu samen:

Koude voorgerechten  Excl. BTWIncl. BTW
Kalfstartaar met pickels, venkel en basilicum13,5015,12
Trio van garnalen: kroketje, bisque en tomaat garnaal new-style13,5015,12
Gerookte zalm  en forelfilet met mierikswortel, rode ui, gemarineerde slaharten en krokante toast13,5015,12
Lauwe gerookte zalmfilet met een dillesausje en groene aspergepunten 14,5016,24
Gemarineerde sint-jacobsnootjes met limoen, appel en wakame13,5015,12
Carpaccio van tonijn met limoen en citroenmelisse13,5015,12
Samengestelde salade van scampi’s en lauwe zalm met een mosterd-thijmdressing 13,5015,12
Tartaar van gemarineerde zalm met dille en radijsjes13,5015,12
Cocktail van grijze garnaaltjes met verse ananas  14,5016,24
Rijkelijke variatie van gerookte vis met klassieke garnituur en mierikswortel  13,5015,12
Groene salade met gerookte kwartel en gerookte eendenborst13,5015,12
Slaatje van ijsbergsla met witloof en gebakken eend, granny smith, walnoten en roquefort13,5015,12
Rundecarpaccio van filet d'anvers met gemarineerde artisjok en crème van parmezaans12,5014,00
Pastei van gevogelte met confituur van paprika en roze peper12,5014,00
Slaatje van veldsla, rucola en postelein met ganzelever, spekreepjes en balsamicosiroop18,0021,78
Salade van lauwe kwartel met mango en frambozen12,5014,00
Vitello tonnato met verse tonijn14,5016,24
Gandaham met meloen en mozarlla13,5015,12
SoepenExcl. BTWIncl. BTW
Kippensoepje met prei en postelijn5,506,16
Kippensoepje met kokos en curry5,506,16
Soepje van bloemkool met groene selder en gerookte paling6,507,28
Soepje van witloof met mascarpone en gebrande amandelen5,005,60
Tomatenroomsoep5,005,60
Rijkelijke Frans vissoep met toast en rouille8,008,96
Bisque van grijze garnalen8,008,96
Bisque van kreeft9,0010,08
Rundsconsommé met fijne groentjes7,007,84
Soepje van witloof met mascarpone en gebrande amandelen5,506,16
Aspergeroomsoep6,507,28
Aspergeroomsoep met gerookte forel en mascarone7,508,40
Tussengerechten (Als hoofdgerecht +€ 6,50)Excl. BTWIncl. BTW
Op vel gebakken zeebaars met tappenadepuree en ratatouillegroentjes16,0017,92
Roodbaarsfilet met garnalen, krokante fijne groentjes en bisque16,0017,92
Kabeljauwhaasje met prei en peterselie17,5019,60
Tongrolletjes op Oostendse wijze (mosselen, garnaal, champignon)17,5019,60
Gebakken scampi's met parelcouscous, mango en cashewnoten16,0017,92

Bij elk hoofdgerecht is een aardappelbereiding naar keuze inbegrepen.
De voorgestelde garnituren kunnen gewijzigd worden.
In het seizoen zijn ook alle wildgerechten verkrijgbaar.

HoofdgerechtenExcl. BTWIncl. BTW
Suprème van Mechelse koekoek met Parijse champignons, crème van pastinaak en krokant gedroogde gandaham22,5025,20
Lamsfilet geparfumeerd met marjolein, met marktverse groentjes en gegratineerde aardappelen23,5026,32
Ossehaas van Iers rund , béarnaise en dagverse groentjes27,5030,80
Tournedos van Belgisch Blauwwit, peperroom23,5026,32
Jonge Franse duif met spitskool en gerookt buikspek24,5027,44
Eendenborst met groene groentjes, en gebakken aardappelen23,5026,36
Parelhoenfilet, puree van knolselder, marktverse groentjes, bordelaisesaus22,5025,20
Paupiette van varken met Italiaanse ham, zongedroogde tomaatjes en pesto22,5025,20
Kalfsoester met beukenzwam, peulvruchten en pancetta25,5028,56
NagerechtenExcl. BTWIncl. BTW
Trio van chocolademousse8,008,96
Waaier van verschillende desserts8,008,96
Speculaasbavarois met speculaasijs en vanillesaus7,007,84
Moelleux van bittere chocolade met vanilleijs7,007,84
Gebakje van bladerdeeg met seizoenfruit en bosaardbeienlikeur7,007,84
Luxe dessertbord met structuren van chocolade en exotisch fruit10,0011,20
Bavarois van passievrucht met mango en witte chocolade8,008,96
Huisgemaakte tiramisu7,007,84
Chocoladefontein (vanaf 50 personen)8,008,96
UItgebreid dessertbuffet12,0013,44
Biscuit taart, afgewerkt naar keuze8,008,96
Ijstaart, afgewerkt naar keuze8,008,96