Winterbarbecue
Uiteraard kunnen alle klassieke barbecues ook in de winter gedaan worden. Hieronder een voorstel met een typisch winters vleesaanbod en een groentenbuffet met zowel koude als warme groenten.


Voorstel winterbarbecue aan € 33,50 (€ 37,52 incl. 12% BTW)
Lichtgerookte barbecueworst
Kalkoensteak
Barbecuespek
Breydelham
Brochette van varkensvlees
Spare-ribs
Zalmfilet in witte wijnsaus
Scampi-brochette
Groentenbuffet warm en koud
Aardappelsalade
Geraspte wortelen
Knolseldersalade met walnoten
Tomaten met rode ui en bieslook
Gemengde jonge sla
Mayonaise, cocktail- en currysaus
Broodkorf met diverse minibroodjes en hoeveboter
Bloemkool- en brocolliroosjes met kaassaus en gebrande amandelen
Spruitjes met gerookte spekblokjes
Geconfijt witloof
Champignons met kruidenboter,
Aardappelgrati incl
Country-aardappelen met rozemarijn
Peperroom, champignonsaus, provençaalse tomatensaus
Inbegrepen: Bakken van het vlees
Bediening aan het vleesbuffet en afruimen van de borden
Nodige buffetmeubilair met linnen
Alle nodige klein materiaal zoals borden en bestekken
Papieren servetten
Transport en koeling
Optioneel: indekken van tafels met linnen tafellakens, servetten en tafelversiering.
supplement € 3,50 per persoon (€ 3,92 incl.BTW)
De vermelde prijzen gelden vanaf 50 personen. Onder de 50 personen wordt een instelkost gerekend:
van 30 tot 50 personen : € 200,00 (€ 224,00 incl. 12% BTW)
van 20 tot 30 personen : € 300,00 (€ 336,00 incl. 12% BTW)
van 10 tot 20 personen : € 400,00 (€ 448,00 incl. 12% BTW)