KOUD EN WARM BUFFET 1

€ 37,00 per persoon  (€ 41,44 incl. 12% BTW)

Cocktail met rivierkreeftjes en mango
3 x zalm: gerookt, gepocheerd en gemarineerd
Terrine van staartvis met prei
Gerookte makreelfilet
Gerookte paling met mierikswortel

Mechelse koekoek, champignons
Varkenshaasje, ratatouille
Lamsstoofpotje met Trappistenbier
Aardappelkroketten en gegratineerde aardappelen,
groentenboeket

KOUD EN WARM BUFFET 2

 € 39,00 per persoon  (€ 43,68 incl. 12% BTW)

Tartaar van gemarineerde zalm
Cocktail van grijze garnalen met zongedroogde tomaat
Terrine van staartvis met prei
Gerookte forelfilet
Gamba’s
Scampi ’s in zachte curry
Gepocheerde verse zalm

Piepkuiken, rode wijn
Parelhoenfilet, thompsondruifjes
Lamsstoofpotje
Aardappelkroketten en gegratineerde aardappelen,
groentenboeket

KOUD EN WARM BUFFET 3

€ 44,50 per persoon  (€ 49,84 incl. 12% BTW)

 Gepocheerde zalm
Tomaat met grijze garnalen
Gerookte paling
Gamba’s
Varkenslende met fruitgarnituur
Zwarte woudham met meloen
Kipfilet met verse ananas

 Waterzooi van vis
Kabeljauwhaasje, hollandaise
Ossenhaas, choronsaus
Gerookte bout van speenvarken
Aardappelkroketten en gegratineerde aardappelen,
groentenboeket

Steeds inbegrepen: het gebruik van luxueus tafelmateriaal (alles behalve tafels en stoelen), linnen, tafelversiering, eventuele installatie van een keuken en bediening.

Alle vermelde prijzen zijn geldig vanaf 50 personen, onder de 50 personen wordt een instelkost aangerekend:

Van 30 tot 50 personen: € 200,00 (€ 224,00 incl. 12% BTW)
Van 20 tot 30 personen: € 300,00 (€ 336,00 incl. 12% BTW)
Van 10 tot 20 personen: € 400,00 (€ 448,00 incl. 12% BTW)

 

All-in formule 4 uren aan € 15,00 pp (€ 18,15 incl. 21% BTW)

   –  Aperitief Cava en sinaasappelsap
   –  Witte en rode huiswijn
   –  Water op tafel
   –  Koffie met versnaperingen