Modern buffet 1: € 32,00 (€ 35,84 incl. 12% BTW)

Diverse salades en gerechtjes in individuele porties gepresenteerd, we voorzien gemiddeld 5 gerechtjes per persoon, inclusief broodassortiment: 

Tomaat / mozarella / rucolla / balsamico
Kipfilet / Romeinse sla / gerookt spek / croutons / caesar dressing
Scampi / quinoa / venkel / appel / curry
Feta / olijven / tomaat / komkommer / rode ui
Pasta / zongedroogde tomaat / kip / pijnappelpitjes / parmesaan
Pastei van kwartel / ardense uienconfijt / mesclun
Rivierkreeftjes / couscous / mango

Modern buffet 2: € 34,00 (€ 38,08 incl. 12% BTW)   

Diverse salades en gerechtjes in individuele porties gepresenteerd, we voorzien gemiddeld 5 gerechtjes per persoon, inclusief broodassortiment: 

Kort gebakken tonijn / spitskool / soja
Gerookte zalm / rammenas / avocado
Scampi / gedroogde gandaham / cavaillon
Rosbief / knolselder / walnoten
Gerookte eendenborst / roze pompelmoes / rauwkost
Geitenkaas / rode biet / flageolets
Carpaccio / Rucolla / parmesaan

Buffet Italiaanse Antipasti: € 32,00 (€ 35,84 incl. 12% BTW)

Diverse Italiaanse fijne vleeswaren worden vers aan het buffet afgesneden, bijhorende salades, Parmesaanse kaas, tappenades, garnituren en brood en bruschettas zijn voorzien.

Bressaola
Coppa nostrana
Pancetta
Spianata romana
Mortadello
Parmaham

Mogelijke supplementen

SoepenExcl. BTWIncl. BTW
Kippensoepje met prei en postelijn5,506,16
Kippensoepje met kokos en curry5,506,16
Soepje van bloemkool met groene selder en gerookte paling6,507,28
Soepje van witloof met mascarpone en gebrande amandelen5,005,60
Tomatenroomsoep5,005,60
Rijkelijke Frans vissoep met toast en rouille8,008,96
Bisque van grijze garnalen8,008,96
Bisque van kreeft9,0010,08
Rundsconsommé met fijne groentjes7,007,84
Soepje van witloof met mascarpone en gebrande amandelen5,506,16
Aspergeroomsoep6,507,28
Aspergeroomsoep met gerookte forel en mascarone7,508,40

Nagerechten

Steeds inbegrepen: het gebruik van luxueus tafelmateriaal (alles behalve tafels en stoelen), linnen, tafelversiering, eventuele installatie van een keuken en bediening.

Alle vermelde prijzen zijn geldig vanaf 50 personen, onder de 50 personen wordt een instelkost aangerekend:

Van 30 tot 50 personen: € 200,00 (€ 224,00 incl. 12% BTW)
Van 20 tot 30 personen: € 300,00 (€ 336,00 incl. 12% BTW)
Van 10 tot 20 personen: € 400,00 (€ 448,00 incl. 12% BTW)